Netwerkborrel | TBD

woensdag 08 april
ARCHIEF
Er waren 13 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Update 16/3: Helaas hebben wij moeten besluiten om dit evenement te annuleren. We gaan kijken naar een alternatieve datum. 

Het is weer tijd voor een netwerkborrel! En ééntje met inhoud en diepgang wat ons betreft. Daarom nodigen wij je graag uit voor onze volgende netwerkbijeenkomst op woensdag 8 april met gastspreker Laurens Putter

Laurens is trainer, spreker en coach in project management en leiderschap en wil ons graag iets bijbrengen over toegevoegde waarde. 

Verkoop via het internet en globalisering veroorzaken een prijserosie. Hoe zorg jij als ondernemer dat de klant bereid is toch meer te betalen voor jouw toegevoegde waarde? Waar zit je klant naast je product of dienst eigenlijk nog meer op te wachten? Welk probleem van de klant los jij eigenlijk op? En is dat wel zijn enige probleem? Hoe hebben succesvolle bedrijven in de markt het voor elkaar gekregen dat klanten moeiteloos meer willen betalen en vaker terugkomen? 

Samen gaan we op zoek naar jullie antwoorden op bovenstaande vragen. Met als doel de klantervaring te optimaliseren en daarmee nog meer toegevoegde waarde te leveren.

Programma
19.30 uur: Ontvangst
20.00 uur: Gastspreker Laurens Putter
21.00 uur: Borrel 
22.30 uur: Einde

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor leden en introducés en gasten. Leden kunnen vanzelfsprekend kosteloos inschrijven, voor gasten vragen wij een bijdrage van €25,00 te voldoen via iDEAL bij inschrijving. 

Locatie maken wij later bekend.