Terug naar overzicht

Netwerk BBQ op 't strand met Coverband Five Wheel Drive | 20 juni

15 juni 2012

Voor het eerst in de geschiedenis van de Haagsche Business Club organiseren wij op woensdag 20 juni een grootse Netwerk BBQ op het Strand met Live Muziek! Deze keer geen pré dinner met aansluitend een netwerkborrel… Dit jaar kunt u een compleet verzorgde avond verwachten, waar u onder het genot van een BBQ met een drankje en live entertainment kunt netwerken. Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom en wordt u ontvangen in de Beachclub van het Carlton Beach Hotel in Scheveningen. Terwijl de zon ondergaat kunt u genieten van een heerlijk welkomstdrankje en om 20.00 uur start de BBQ.

De Coverband Five Wheel Drive zorgt met een swingend repertoire voor de juiste sfeer en muziek. Five Wheel Drive bestaat uit zowel geschoolde muzikanten als multi-talenten die muziek als passie delen. Het is dan ook geen toeval dat ieder bandlid meerdere instrumenten bespeelt. Ook tijdens een optreden wordt er van instrument gewisseld, waardoor optredens van 5wd afwisselend zijn en blijven boeien.

Tot 22.30 uur kunt u genieten van een compleet verzorgde BBQ met ovenvers stokbrood, spareribs, kipsaté, gegrilde zalm, frites, diverse salades en ijs. De kosten voor deze compleet verzorgde avond zijn slechts € 17,50 voor leden en € 25,00 voor niet-leden. De drankjes zijn voor rekening van de HBC.

U kunt zich inschrijven via http://haagschebusinessclub.nl/evenementen/introductie/10/netwerkborrel-op-het-strand-carlton-beachclub en direct afrekenen via iDEAL!

Contact_large
Door Raymon Geldof om 10:01