Energie Excellent BV

Het doel van Energie Excellent is het ontzorgen van ondernemers en het verlagen van energiekosten. De prijs van energie is onderverdeeld in 4 categorieën van kosten die de prijs bepalen: Levering, transport, bemetering en energiebelasting.

Collectieve inkoop leidt tot scherpere leveringstarieven. Energie Excellent hanteert een inkoopstrategie met gespreide inkoopmomenten om het prijsrisico te verlagen.

Energie Excellent onderzoekt de mogelijkheden om de capaciteit van de aansluiting aan te passen, zodat er wellicht op transportkosten bespaard kan worden.

Bemetering komt neer op de term ‘Meten is weten’. Door inzicht in het energieverbruik te verkrijgen kunnen er maatregelen genomen worden om het energieverbruik te reduceren.
De kennis van het precieze energieverbruik leidt altijd tot maatregelen die besparingen opleveren.

In sommige gevallen is het mogelijk voor klanten te veel betaalde Energiebelasting terug te vorderen bij de Belastingdienst. Energie Excellent heeft veel ervaring met dit complexe proces en kan u een zeer aantrekkelijk aanbod doen op basis van “no cure, no pay”. Indien er niets teruggevorderd wordt het kost het u ook niets!

Laan van Nieuw Oost-Indië 16
2593BT Den Haag

070-2045002
info@eabexcellent.nl
www.eabexcellent.nl
Tags:
Energieadvies, Energiebelasting terugvorderen

Contactpersoon

Jesse van Onselen

Commercieel medewerker
Default_lid
Email_iconvanonselen@eabexcellent.nl
Telefoon_icon070-2045002
Meest recente inschrijvingen