Dromen Event DDD Award | Theater Dakota | Den Haag

woensdag 17 februari
ARCHIEF
Er waren 165 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Maatschappelijk betrokken ondernemen op een winstgevende manier? 
Bedenk hét maatschappelijke business plan en verdien € 10.000,- budget!

De Dromen Denken Doen Award in het kort
In drie events (Dromen, Denken en Doen) selecteren Haagse inwoners en een vakkundige jury, het beste businessplan om een maatschappelijk probleem op te lossen. De plannen worden door Haagse ondernemers aangedragen. De winnaar ontvangt €10.000,- budget om het plan op te starten en uit te voeren. De DDD award biedt ondernemers de ultieme kans om maatschappelijk betrokken te ondernemen, de samenleving te verbeteren én hun onderneming te versterken op een zakelijke manier. 

Kick Off DDD Award
Op woensdag 17 februari is het zover, het Dromen evenement, de kick Off van de DDD Award. Tijdens dit evenement worden er 9 maatschappelijke problemen gepitcht en krijgt u als ondernemer de kans deze op te lossen op een winstgevende manier! Deze oplossingen kunnen naderhand worden geüpload op www.ddd-award.nl en de beste oplossingen gaan door voor €10.000 budget om het plan uit te voeren. 

Het Dromen evenement vindt plaats in het Theater Dakota Den Haag waar wij u graag ontvangen om in een serie van korte pitches de probleemstellingen aan te horen. Tijdens de netwerkborrel krijgt u als ondernemer de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met het brein achter de maatschappelijke problemen; de bewoner. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje verzorgd door Museum Catering

Dit evenement is gratis toegankelijk voor ondernemende mensen met frisse ideeën die een bijdrage aan hun stad willen leveren.  

Bereikbaarheid
Er is in de Zuidlarenstraat gelegenheid tot parkeren. Parkeren is gratis. Er zijn echter een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

Theater Dakota is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: vanuit Den Haag Centraal of Den Haag Hollands Spoor staat u binnen 20 minuten voor onze deur. Bekijk de mogelijkheden op www.theaterdakota.nl/contact/