Nieuwjaarsborrel | Carlton Ambassador Hotel

woensdag 27 januari
ARCHIEF
Er waren 65 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Om het nieuwe jaar in te luiden, organiseren we op woensdag 27 januari onze eerste bijeenkomst van 2016, de traditionele nieuwjaarsborrel! We zijn voor deze avond weer te gast in de sfeervolle Rubens Bar van het Carlton Ambassador Hotel. 

We ontvangen je graag om 19.30 uur en de bijeenkomst duurt tot 22.30 uur. Carlton Ambassador biedt ons deze avond weer heerlijke hapjes aan!  

Tijdens de nieuwjaarsborrel is Martin Groen aanwezig met een aantal prachtige schilderijen. Martin maakt kleurrijke impressionistische schilderijen, opgezet met een paletmes.  Naast de doeken uit Frankrijk en Toscane, waar de warmte haast voelbaar is, maakt hij ook werk, waarin licht en reflectie belangrijke elementen zijn, van zijn geliefde stad Den Haag.

Deelname aan de netwerkborrel is voor leden en introducés van leden kosteloos. We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon. Dit kun je direct voldoen via iDEAL waarna je direct een bevestiging van inschrijving ontvangt. De bevestiging kun je gebruiken als factuur. 

Het Carlton Ambassador is te vinden aan de Sophialaan 2 in Den Haag