Ontbijtsessie Arbeidsrecht voor ondernemers | International Office Centre

vrijdag 11 september
ARCHIEF
Er waren 2 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Per 1 juli is het arbeidsrecht en het ontslagrecht ingrijpend gewijzigd door de Wet werk en zekerheid (WWZ). Wat is hiervan de juridische én organisatorische impact op uw onderneming? Waar moet u als werkgever op letten? Hoe luiden de eerste uitspraken van rechters? Wat zijn uw eerste ervaringen?

Wij nodigen u graag uit op vrijdag 11 september 2015 voor een informatieve ontbijtbijeenkomst bij Advocatenkantoor Tavasszy in Den Haag van 08.00 tot 09.30 uur. Inloop vanaf 07.30 uur.

Wat gaat er gebeuren? Tijdens de bijeenkomst krijgt u allereerst een overzicht van de belangrijkste wijzigingen. Het centrale thema dit keer wordt ‘Dossieropbouw bij disfunctioneren‘. De bijeenkomst heeft een informatief en interactief karakter. De ontbijtsessie is gratis en vrijblijvend en verplicht u tot niets. Vragen staat vrij.

Voor wie? Voor ondernemers, bestuurders en personeelsfunctionarissen.

Locatie: International Office Centre aan de Molenstraat 15 te Den Haag.

Aanmelden: Aanmelding kan via e-mail: info@tavasszy.nl. Om het informatieve karakter van de ontbijtsessie te bevorderen, is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is daarom pas mogelijk na bevestiging van uw plaats.

Graag bij aanmelding de volgende gegevens vermelden: uw naam, functie, bedrijfsnaam, vestigingsplaats en telefoonnummer.

Parkeren: parkeergarage bij Hilton hotel aan de Mauritskade of Q-Park parkeergarage aan de Torenstraat.

Meer weten over deze bijeenkomst: Bel (070 361 17 17 / 06 22485915) of mail (info@tavasszy.nl)