Netwerk BBQ op het Strand! | Habana Beach | Kijkduin

woensdag 01 juli
ARCHIEF
Er waren 108 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Het maximum aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt. 

Op woensdag 1 juli is het weer tijd voor de traditionele BBQ van de Haagsche Business Club! Voor deze editie zijn we te gast bij Habana Beach op Kijkduin! 

Om 18:30 uur word je ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje waarna we om 19:30 uur de BBQ aansteken!

Tot 22:30 uur kun je genieten van de zomerse sferen onder het genot van diverse soorten vlees zoals, saté (kip), Hamburger, Kippenkluifjes, Merquez worst, Zalm moot en natuurlijk frisse Tomaat/Komkommersalade, Groene salade, Aardappelsalade, Tomaat/Mozzarella salade, Pastasalade met tonijn, Tagliatelle met feta en tomaat. Dit wordt geserveerd met diverse Sausjes en Luxe (stok)broden.

De kosten voor deze compleet verzorgde avond zijn slechts € 22,50 voor leden en € 29,50 voor niet-leden. De drankjes zijn voor rekening van de HBC. 
Speciaal voor vegetariërs wordt er een apart menu samengesteld. Als je hier gebruik van wil maken mail dan naar info@haagschebusinessclub.nl

Je kunt je inschrijven en direct betalen via iDEAL. Indien de betaling succesvol is afgerond ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail van je inschrijving en betaling. Dit is tevens je factuur dus bewaar deze goed! Wij verstrekken deze éénmalig.

Bij inschrijving rekenen wij op je komst en kosteloos annuleren kan tot 1 week voor het evenement. Daarna kan er geen restitutie plaatsvinden.  

Bereikbaarheid: 

Met de auto houd je vanaf de snelweg Den Haag Zuid-West aan en volg je de N211 en daarna volg je de Lozerlaan en de Kijkduinstraat. In heel Kijkduin is het parkeren gratis. Achter de vuurtoren, op de boulevard, ga je linksaf het strand op en ziet dan al snel HABANA BEACH.

Ook met het openbaar vervoer is Habana Beach perfect te bereiken, o.a. bus 23, 24 stoppen in Kijkduin.

Indien je gebruik maakt van een navigatiesysteem hou dan 'Deltaplein' aan.