De Fountainheads Wake-Up Call | ING Den Haag

woensdag 26 augustus
INSCHRIJVEN
Er zijn al 19 inschrijvingen!

Introductie

Ondernemer zijn, in deze tijd waar de invloed van technologie en ICT op businessconcepten geweldig groot is, is fantastisch en enorm uitdagend. In een tijd waarin mens, maatschappij en businessmodellen in een hoog tempo veranderen zijn de mogelijkheden onbeperkt. Daar moet je als ondernemer gebruik van maken! Echter veranderende markten vragen om nieuwe inzichten. 

De Fountainheads Wake-Up Call is een aanstekelijke presentatie, bedoeld om de ogen van ondernemers te openen, ze te inspireren, verwonderen en te verrassen. Dit bereiken zij door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen; Waarom is innoveren belangrijk? Hoe pakt u innovatie aan? Wat zijn de nieuwe trends? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie? 

Fountainheads Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman zijn zelf ook ondernemer en verkennen daarnaast alle relevante trends en vertalen dit naar businesskansen. Hun Wake-Up Call is de brandstof voor nieuwe ondernemersenergie. 

ING biedt ons deze workshop aan! 
ING wil ondernemers helpen succesvol te ondernemen. Dat doen ze bijvoorbeeld door u online op de hoogte te houden van relevant ondernemersnieuws en nieuws over uw sector of regio, via Twitter en LinkedIn, maar ook door het organiseren van bijeenkomsten in het land. Wij vinden het leuk om ondernemers te ontmoeten en om kennis en ervaring uit te wisselen. Wij hopen u daarmee te inspireren tot succes!

Programma
15.30 uur Ontvangst 
16.00 uur Welkomstwoord 
16.05 uur Workshop Wake-Up Call
17.05 uur Borrel
18.00 uur Afsluiting

ING Den Haag
Toernooiveld 6
2511 CX Den Haag