Lancering Keurmerk Sociale Onderneming | Zuiderstrand Theater

woensdag 20 mei
ARCHIEF
Er waren 104 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Lancering Keurmerk Sociale Onderneming | Start 17:30 uur

Op 20 mei wordt het Keurmerk Sociale Onderneming gelanceerd en u bent uitgenodigd! Het evenement vindt plaats in het Zuiderstrandtheater, Scheveningen.
 

Ervaar tijdens deze speciale lancering waarom sociaal ondernemen een must voor uw bedrijf is!


Tijdens dit evenement worden de eerste Miki’s uitgereikt aan de bedrijven die het Keurmerk hebben verkregen namens het Keurmerk Sociale Onderneming. 


Workshop Betrokken Ondernemen Doe Je Zelf | Start 16:00 uur 

Voorafgaand aan de lancering vindt er een informatieve workshop plaats!

Benieuwd wat betrokken en verantwoord ondernemen precies is en wat u en uw werknemers daarmee kunnen bereiken? MVO loont organiseert om 16:00 uur een interactieve workshop waarin u op een leuke manier de strijd aangaat met andere maatschappelijk betrokken ondernemers en kennismaakt met alle facetten van betrokken en verantwoord ondernemen; Meld u aan, want de plaatsen zijn beperkt! 


Het evenement wordt  georganiseerd door Stichting Stadsmensen. Naast KPN, ING en het Zuiderstrandtheater, sponsort De Haagsche Business Club dit initiatief door een deel van het evenement te realiseren.


Keurmerk Sociale Onderneming wil een beweging in gang zetten die ervoor zorgt dat veel mensen meer naar elkaar gaan omkijken. Dat wil zij doen door bedrijven met het personeel Maatschappelijk Betrokken Ondernemen als strategisch instrument in te laten zetten in de bedrijfsvoering. Zo kan die beweging tot een groot en breed gedragen succes uitgroeien. Het Keurmerk Sociale Onderneming is nieuw. Het geeft vorm aan de definitie van wat een sociale onderneming nu precies is. Het Keurmerk Sociale Onderneming definieert dat alleen ondernemingen die zich sociaal opstellen in de samenleving zich een sociale onderneming mogen noemen. Bedrijven die zich werkelijk inzetten om een  betere samenleving te creëren kunnen dan ook het Keurmerk Sociale Onderneming verkrijgen. Bij het Keurmerk hoort als erkenning het beeldje ‘Jump into the Future’ wat  in de volksmond ‘de Miki’ heet.

Meer informatie over het keurmerk Sociale Onderneming vindt u op: 


www.keurmerksocialeonderneming.nl


Deelname aan deze bijeenkomst is voor iedereen kosteloos. U heeft de mogelijkheid om meerdere introducés aan te melden.