Benefiet Pubquiz | Juliana Kinderziekenhuis

donderdag 03 december
ARCHIEF
Er waren 62 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Wil je echt iets origineels doen met je collega’s of andere ondernemers voor de feestdagen? Doe dan mee met de Benefiet Pubquiz voor het Juliana Kinderziekenhuis op donderdag 3 december! Een compleet verzorgde avond inclusief hapjes/drankjes waarmee je ook nog eens het goede doel steunt. Je kunt je inschrijven als (bedrijfs)team, maar ook als individu kun je jezelf aanmelden. Wij delen je dan in bij andere ondernemers, ideale gelegenheid om te netwerken! Wil je met vrienden of familie meespelen? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Waarom een Benefiet Pubquiz voor het Juliana Kinderziekenhuis?
Het Juliana Kinderziekenhuis is dit jaar verhuisd naar de Leyweg in Den Haag. In dit prachtige pand is al veel geïnvesteerd in een kindvriendelijke omgeving, maar er zijn nog meer verlangens. Het Juliana Kinderziekenhuis wil nu eenmaal optimaal comfort bieden. Kinderen die ziek zijn verdienen dat. Al die extra’s zijn alleen met extra inkomsten te financieren. De opbrengst van de Benefiet Pubquiz gaat dan ook volledig naar een project van het JKZ. Om de deelnemers optimaal te betrekken bij het project, krijgen zij na afloop van de quiz de gelegenheid hun stem uit te brengen op een van de projecten.

Wat is een pubquiz?
Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van 4 a 6 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, nieuws, muziek, films, etc. Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. Zonder gedoe dat mensen “voor gek staan”: je speelt in een team, en je zult zien dat iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen in het beantwoorden van de vragen. Kortom: een pubquiz is een ideale manier om andere ondernemers beter te leren kennen.

Organisatie van de Benefiet Pubquiz
Deze avond wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door De Pubquizmaster, Liber Media en de Haagsche Business Club, die zich geheel vrijwillig en belangeloos hebben ingezet voor de totstandkoming van deze avond. De opbrengst van de Benefiet Pubquiz komt dan ook geheel ten goede aan de kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag.

Kosten
De avond is toegankelijk voor iedereen die het Juliana Kinderziekenhuis wil steunen. Deelname bedraagt € 35,- p.p. (incl. hapjes/drankjes en de Pubquiz). Betaling is direct mogelijk via iDEAL. Wil je meespelen met een team, stuur dan na inschrijving en betaling een e-mail naar info@haagschebusinessclub.nl met alle deelnemers. Liever een factuur op bedrijfsnaam ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070-3000243.

Programma
19:00 Inloop
20:00 Start Benefietpubquiz
22:30 Einde Benefietpubquiz

Adresgevens
De Benefietpubquiz zal plaatsvinden in het restaurant van het HagaZiekenhuis, waar ook het Juliana Kinderziekenhuis is gevestigd.

Juliana Kinderziekenhuis
Leyweg 275
2545 CH Den Haag