Themabijeenkomst DB Telecom | Met gastspreker Marco van Gelder

woensdag 14 oktober
INSCHRIJVEN
Er zijn al 20 inschrijvingen!

Introductie

Telecom wordt met het jaar bedrijfskritischer. Een moment zonder communicatie is voor veel bedrijven een nachtmerrie. U wilt daarom dat dit goed geregeld is en u hier zo min mogelijk zorgen over heeft. Dit is waar DB Telecom om de hoek komt kijken. Als telecomspecialist zet DB Telecom sinds 1995 met een team van ruim 65 medewerkers alles op alles om organisaties en haar medewerkers in staat te stellen optimaal te communiceren. Hierbij ontzorgen zij de klant volledig.

Graag laat DB Telecom u op 14 oktober in een vogelvlucht zien wie ze zijn en wat ze doen. Algemeen Directeur Dennis Beekhuizen vertelt zijn verhaal over 20-jaar ondernemen: gestart als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere spelers in de zakelijke markt. 

Vervolgens zal inspirerende spreker: Marco van Gelder, programma manager bij KPN voor ‘Het Nieuwe Leven & Werken’ u een kijkje geven in de wereld van telecom en praat hij u bij over belangrijke ontwikkelingen die u niet mag missen.

Programma
16.30 uur          Inloop
17.00 uur          Dennis Beekhuizen over 20 jaar DB Telecom  
17.15 uur          Bestaat u nog over vijf jaar? door Marco van Gelder
17.45 uur          Borrel met hapjes en mogelijkheid voor rondleiding
20.00 uur          Einde  

Bent u geen lid van de Haagsche Business Club maar heeft u wel interesse om deel te nemen aan deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar info@haagschebusinessclub.nl