Netwerkbijeenkomst Zakelijk Succes | Bart van den Belt | 7AM Den Haag

woensdag 16 september
ARCHIEF
Er waren 65 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

We zijn zeer verheugd dat we op woensdag 16 september Bart van den Belt te gast hebben tijdens de Netwerkbijeenkomst Zakelijk Succes bij 7AM Meeting & Conference Center op het Buitenhof in Den Haag. 

Succesvol ondernemerschap vereist een aantal vaardigheden en een bepaalde mindset van de ondernemer. Deze vaardigheden en mindset lijken sommige mensen altijd al in zich te hebben en dat zie je terug in het resultaat van hun onderneming. Ondernemers die niet het fundament van zakelijk succes doorhebben zijn niet in staat om met die vaardigheden en mindset aan de slag te gaan om tot een succesvol resultaat te komen.

Je leert wat de sleutels zijn tot financiële vrijheid en hoe je de basis van je onderneming opzet. Het is tijd dat jij jouw kennis, kunde en talenten gaat gebruiken om succesvol te worden!

We ontvangen je graag vanaf 19.30 uur bij 7AM Meeting & Conference Center op het Buitenhof 47 in Den Haag. Om 20.00 uur start Bart van den Belt met zijn presentatie en we sluiten af met een borrel van 21.00 tot 22.30 uur. 

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door 7AM Meeting & Conference Center, Mood4FoodWine2Share en de Zakelijk Succes Academie.   
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden en introducés van leden kosteloos. We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon. U kunt zich vanaf nu ook als gast inschrijven en betalen via iDEAL. Wanneer u later besluit om lid te worden dan ontvangt u dit bedrag retour en wordt dit verrekend met uw lidmaatschap. Wij rekenen op uw komst. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor het evenement, daarna kan er geen restitutie plaatsvinden.