Zakelijk Speeddaten | Mercure Hotel Den Haag Leidschendam

woensdag 22 april
ARCHIEF
Er waren 80 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

*Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Het maximum aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt. 
   
Een nieuwe editie van het Zakelijk Speeddaten staat weer voor de deur! De ultieme manier om op een leuke, snelle en efficiënte manier te netwerken. Na 5 zeer geslaagde edities vindt op 22 april 2015 de volgende plaats. Wij zijn deze avond te gast bij Mercure Hotel Den Haag Leidschendam*.

Om 19:15 uur start de avond met een glaasje bubbels van Wine2Share en een kickoff van Sjaak Bral.
Om 20:00 uur beginnen we met het Zakelijk Speeddaten. In 1 uur tijd leert u 10 HBC leden en andere ondernemende mensen beter kennen.

U kunt ook gebruik maken van het speciale pré diner, wat geserveerd wordt vanaf 17:30 uur. Voor slechts 27,50 per persoon (excl. drankjes) krijgt u een heerlijk 3 gangen diner aangeboden met de volgende keuze:


Keuzemenu 1 | Vlees 
~ MRIJ  carpaccio met Old Rotterdam en verse tuinkers 

~ Amerikaanse rund van Bavette met knol groenten en aardappel poffertjes met sjalotten saus

~ Dessert: een proeverij

Keuzemenu 2 | Vis
~ Gerookte Schotse zalm met bokkenpoot en wasabi

~ Gebakken kabeljauw met voorjaars hutspot en Zaanse mosterd saus

~ Dessert: een proeverij

Let op! voor het pré diner geldt vol=vol.

Aansluitend aan het Zakelijk Speeddaten vindt er een netwerkborrel plaats waarbij u onder het genot van een hapje en een drankje verder kunt netwerken.

Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden en introducés van leden kosteloos. We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon. U kunt zich vanaf nu ook als gast inschrijven en betalen via iDEAL. Wanneer u later besluit om lid te worden dan ontvangt u dit bedrag retour en wordt dit verrekend met uw lidmaatschap. Wij rekenen op uw komst. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor het evenement, daarna kan er geen restitutie plaatsvinden. 

*Let op, het adres is Weigelia 22, maar met de navigatie het beste te bereiken door 'Heuvelweg' in te voeren. Er is ruime gelegenheid om gratis te parkeren.