Jubileumeditie Ondernemersgala Den Haag | Atrium Stadhuis Den Haag

zaterdag 28 maart
INSCHRIJVEN
Er zijn al 5 inschrijvingen!

Introductie

Deze unieke gelegenheid mag u niet missen. Schrijf u nu in voor dit exclusieve gala, een avond om nooit meer te vergeten. 

Op zaterdag 28 maart kunt u met de Haagsche Business Club deelnemen aan hét charity event van Den Haag, het Ondernemersgala 2015 in het Atrium van het Stadhuis. Dit jaar is de opbrengst van het Ondernemersgala bestemd voor UNICEF en het Juliana Kinderziekenhuis.

Dit gala was tot op heden slechts voorbehouden aan organisaties die een hele tafel (à €5.400,00) reserveerden of op strikt persoonlijke uitnodiging mochten komen. De Haagsche Business Club heeft als enige Business Club de mogelijkheid gekregen om een tafel te reserveren waar leden individueel met introducés kunnen deelnemen voor € 399,00 excl. BTW per couvert. 

De 10de editie van het Ondernemersgala wordt gepresenteerd door Renate Gerstanowitz en Nicolette Krul. De avond wordt swingend afgesloten door Edsilia Rombley. Paul van Vliet, ambassadeur van UNICEF en ereburger van Den Haag is ook te gast deze avond. Het Atrium wordt omgebouwd tot een sfeervol restaurant met de exclusieve keukenbrigade; 
Marko Karelse - Villa La Ruche, Frank Deuning - Raffles, Andrew Young - ROC Mondriaan en Bart Middendorp - The Penthouse. 

De chefkoks verzorgen in samenwerking met Taat & De Regt en de leerlingen van het ROC Mondriaan een complete avond genieten van gastvrijheid en culinaire verrassingen.

Inmiddels hebben er al meerdere leden toegezegd. Wacht niet te lang met aanmelden! Interesse om deel te nemen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Iris Mobron op tel. 070-3000243 of stuur haar een e-mail via iris.mobron@haagschebusinessclub.nl