Inspiratie Lunch | Haagse toren | The Penthouse

vrijdag 17 april
ARCHIEF
Er waren 20 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

*Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Het maximum aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt. 
         
Op vrijdag 17 april is het weer tijd voor de inspiratielunch. Deze keer zijn we te gast bij The Penthouse in de Haagse toren. 

Met een geweldig uitzicht over Den Haag en onder het genot van een heerlijke lunch kunnen ondernemers en ondernemende mensen zich verbinden, elkaar inspireren en ervaringen delen. 

Ontvangst is om 11:30 uur en de lunch start om 12:00 uur. Deze staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Aan tafel in een groep van 10 personen worden er vragen besproken als; hoe onderneem jij, waar kun je jezelf op verbeteren, hoe help je anderen om beter te ondernemen, maar natuurlijk ook hoe de HBC je hier bij kan helpen.
Per tafel nodigen wij één van onze ambassadeurs uit als gespreksleider.

Kosten voor deze lunch bedragen €19,50 voor leden en introducés en €29,50 voor gasten. De lunch bestaat uit diverse luxe sandwiches en een warme snack. De lunch is incl. jus, water, melk en na afloop wordt er Nespresso Koffie en Ronnefeldt thee geserveerd.  

Je kunt je inschrijven en direct betalen via iDEAL. Daarna ontvang je een bevestiging per e-mail met factuur. Afmelden kan tot 13 april 2015 kosteloos, daarna kan er geen restitutie plaatsvinden.