Achter de schermen bij het ANP | ANP Pers Support

woensdag 11 maart
ARCHIEF
Er waren 76 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

*Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Het maximum aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt. 

ANP Pers Support nodigt leden van de Haagsche Business Club uit voor een kennismaking met het persbureau van Nederland, het ANP.

Iedereen herkent dit wel; 'de Radionieuwsdienst verzorgd door het ANP'. Jaarlijks levert het ANP ruim 160.000 nieuwsberichten en 600.000 foto's. Het persbureau verzorgt dagelijks tientallen radio-uitzendingen en videoreportages. Het beeldarchief van het ANP omvat 2,5 miljoen dia's en een digitaal archief met 2 miljoen beelden. Het persbureau heeft ruim 250 medewerkers in dienst, onder wie 160 journalisten en het hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk. 

Hoe wordt dat nieuws eigenlijk 'gemaakt' en hoe komt het uiteindelijk bij ons terecht? Het medialandschap verandert en het blijft een hele opgave om er voor te zorgen op te vallen tussen de stroom aan informatie. Kun je als ondernemer ook profiteren van de diensten van ANP Pers Support? 

Neem met ons op woensdag 11 maart een exclusief kijkje achter de schermen bij het ANP en krijg antwoord op al je vragen over het nieuws! 
 
Het programma; 
16.00 Ontvangst
16.15 Introductie ANP Pers Support: 'zenden van nieuws' 
16.40 Het ANP in het huidige medialandschap door hoofdredacteur Marcel van Lingen 
17.00 Vraag en antwoord
17.15 Rondleiding redactie ANP
17.30 Netwerkborrel

Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden en introducés van leden kosteloos. We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon. U kunt zich vanaf nu ook als gast inschrijven en betalen via iDEAL. Wanneer u later besluit om lid te worden dan ontvangt u dit bedrag retour en wordt dit verrekend met uw lidmaatschap. Wij rekenen op uw komst. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor het evenement, daarna kan er geen restitutie plaatsvinden.