Inspiratie Lunch | Carlton Ambassador Hotel

vrijdag 16 januari
ARCHIEF
Er waren 17 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Het is daarom helaas niet meer mogelijk om in te schrijven. 

Op veler verzoek organiseren we in het nieuwe jaar wederom een aantal Inspiratie Lunches! Het doel van deze lunch is het verbinden van ondernemers en ondernemende mensen, het delen van ervaringen en elkaar inspireren. 

Deze tweede editie gaat plaatsvinden op vrijdag 16 januari in het Carlton Ambassador en staat in het teken van het nieuwe jaar! Wat verwacht jij van 2015? Wat ga je anders doen, waar ga je je op focussen en wat ga je niet meer doen? Daarnaast zijn we heel benieuwd wat je verwacht van een business club, en hoe wij - en de andere deelnemers - je kunnen helpen met het realiseren van jouw doelstellingen voor 2015. 

We ontvangen je graag om 11.30 uur in het Carlton Ambassador en de lunch duurt tot 14.00 uur. Per tafel stellen wij één van onze ambassadeurs aan als gespreksleider.
   
Kosten voor deze lunch bedragen € 21,50 per persoon (ledenprijs en introducés) en € 29,50 voor gasten (niet-leden). De lunch bestaat uit een soep van de dag, diverse luxe belegde broodjes, verse fruitsalade en is inclusief koffie/thee, water en jus d'orange. 

Je kunt je inschrijven en direct betalen via iDEAL. Daarna ontvang je een bevestiging per e-mail met factuur. Aanmelden kan t/m vrijdag 9 januari. Afmelden kan tot een week voor aanvang kosteloos, daarna kan er geen restitutie plaatsvinden.