Inspiratie Lunch | Haagsche Kluis (Tuinhuis)

vrijdag 28 november
ARCHIEF
Er waren 8 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Op veler verzoek organiseren we op vrijdag 28 november de eerste Inspiratie Lunch. We zijn voor deze eerste editie te gast in het Tuinhuis van de Haagsche Kluis. Leuk detail, 7 jaar geleden waren we ook te gast in de Haagsche Kluis voor de allereerste netwerkborrel van de Haagsche Business Club.    

Het doel van deze lunch is het verbinden van ondernemers en ondernemende mensen, het delen van ervaringen en elkaar inspireren. Deze eerste editie staat in het teken van innovatie. De wereld verandert en wat doet dat met jou? Tijdens onze eerste inspiratielunch willen wij met elkaar ervaringen en ideeën uitwisselen die jou, als ondernemende mens, aan moeten spreken! Kansen zien, inspiratie opdoen en je kennis delen… 

Technologie verandert onze manier van werken, hoe we denken en hoe we reageren. Hoe bereik jij je klanten, face-to-face, social media, of heb je andere manieren bedacht om onder de aandacht te komen in deze wereld met een overload aan indrukken en informatie… Is wat jij doet straks nog wel zo uniek, of kan het ook door een computer of robot uitgevoerd worden? Of maakt het jou juist zo uniek doordat jij gebruik maakt van nieuwe technologieën en daardoor alleen maar beter geworden bent in wat jij doet? Wat doe jij met Big Data, of wat doet Big Data met jou? 

Zomaar wat onderwerpen die de revue kunnen passeren tijdens onze inspiratielunch op 28-11 in het Tuinhuis van de Haagsche Kluis. Ongetwijfeld heeft niemand al overal antwoord op, maar ga je hopelijk wel naar huis met een stukje inspiratie en wellicht nieuwe ideeën. Misschien tref je wel iemand waarmee je jouw idee verder uit wil werken, of krijg je net het antwoord op de vraag waar je al een paar dagen mee liep…

We ontvangen je graag om 11.30 uur in de Haagsche Kluis en de lunch zal tot 14.00 uur duren. Per tafel stellen wij één van onze ambassadeurs aan als gespreksleider.
   
Kosten voor deze lunch bedragen € 21,50 per persoon (ledenprijs en introducés) en € 29,50 voor gasten (niet leden). De lunch bestaat uit vegetarische tomatensoep, luxe broodjes divers belegd, verse fruitsalade, verse jus d'orange, koffie/thee en water.

Je kunt je inschrijven en direct betalen via Ideal. Daarna ontvang je een bevestiging per e-mail met factuur. Aanmelden kan t/m dinsdag 25 november.