Netwerkborrel 'Remise' | Haags Openbaar Vervoer Museum

woensdag 12 november
ARCHIEF
Er waren 80 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Op woensdag 12 november bent u van harte uitgenodigd voor onze Netwerkborrel in 'De Remise' (Het Haags Openbaar Vervoer Museum). 

Rijksmonument de Remise is een historisch Haags gebouw met een lange geschiedenis. Van 1906 tot 1983 was het de remise voor de elektrische tram. In 1989 werd het complex de thuishaven van het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM). In 2014 wordt uitgebreid aandacht geschonken aan 150 jaar tram in Den Haag. In samenwerking met HTM en het Haags Gemeente Archief wordt een thematische tentoonstelling ingericht die terugkijkt op die afgelopen 150 jaar.

Gedurende deze avond worden er verschillende rondleidingen verzorgd. Daarnaast is er natuurlijk ruime gelegenheid om te netwerken in het restaurant wat zich op de eerste etage, boven de tentoonstellingszalen bevindt met een prachtig uitzicht over de remisehal. 

Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom en om 22.30 uur schenken we de laatste ronde in. Rondleidingen worden vanaf 20.30 uur gegeven. 

Deelname voor leden en introducés van leden is kosteloos.
We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon. U kunt zich vanaf nu ook als gast inschrijven en betalen via iDEAL. Wanneer u later besluit om lid te worden dan ontvangt u dit bedrag retour en wordt dit verrekend met uw lidmaatschap. Wij rekenen op uw komst. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor het evenement, daarna kan er geen restitutie plaatsvinden.