Nieuwjaarsbijeenkomst | Mercure Hotel Den Haag Leidschendam

woensdag 29 januari
ARCHIEF
Er waren 152 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Om het nieuwe jaar in te luiden, organiseren we op woensdag 29 januari onze eerste bijeenkomst van 2014, de traditionele nieuwjaarsborrel! 

Voor deze bijeenkomst zijn we te gast in het vernieuwde Mercure Hotel Den Haag Leidschendam (voorheen Greenpark Hotel)*. Wij verwelkomen u graag vanaf 19.30 uur met een glas bubbels, of maak gebruik van het speciale pré diner die geserveerd wordt vanaf 18.00 uur. Voor slechts € 25,00 per persoon (excl. drankjes) kunt u genieten van een heerlijk diner met de volgende keuzemogelijkheden; 

Keuzemenu 1 | Vlees
* Rundercarpaccio met Parmezaane kaas, Vièrge olijfolie en portdressing
* Aan het karkas gebraden parelhoender filets geserveerd met gekarameliseerde witlof

Of; 

Keuzemenu 2 | Vis
* Salade nicoise met gegrilde tonijn
* Met basilicum pesto gebakken Schotse zalm met frisse Holandaise saus 

Uw keuze kunt u aangeven in het inschrijfformulier. Indien u een combinatie wenst van vlees en vis dan kunt u dit doorgeven door een e-mail te sturen naar info@haagschebusinessclub.nl met uw keuze voor het voor- en hoofdgerecht. Kosten voor het pré diner a € 25,00 zijn exclusief drankjes en dienen na het diner direct afgerekend te worden. Graag vóór 22 januari aanmelden. 

Na het pré diner start de netwerkborrel die eindigt om 22.30 uur. We maken later het thema en de gastspreker bekend. 

De avond is toegankelijk voor leden, introducés en voor nieuwe geïnteresseerden die nog niet eerder kennis hebben gemaakt. De organisatie behoudt zich het recht om introducés en gasten via de website uit te schrijven, als blijkt dat deze personen al eerder een kennismakingsbijeenkomst hebben bijgewoond! Maximaal 2 personen per organisatie. 

* Let op, het adres is Weigelia 22, maar met de navigatie het beste te bereiken door 'Heuvelweg' in te voeren. Er is ruime gelegenheid om gratis te parkeren.