Nieuwjaarsbijeenkomst | Kasteel de Wittenburg

woensdag 23 januari
ARCHIEF
Er waren 139 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

De inschrijving is gesloten. Het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden. 


Vanwege de zeer goed bezochte eerste nieuwjaarsbijeenkomst in 2012, hebben wij besloten om hier een terugkerend evenement van te maken. Wij zijn verheugd om te gast zijn op een karakteristieke en exclusieve locatie; Kasteel de Wittenburg te Wassenaar. De historische ambiance, de prachtige ligging in een bosrijke omgeving, met meer dan voldoende parkeergelegenheid maakt dit tot een locatie waar wij graag met u een nieuw, ondernemend en succesvol jaar in willen luiden.

 

Voor 2013 willen wij u deze avond een stukje inspiratie meegeven. Hiervoor hebben wij Bart van den Belt bereidt gevonden om hier een bijdrage aan te leveren. Bart zijn missie is anderen te inspireren meer uit zichzelf te halen dan ze ooit hadden gedroomd. Anders leren kijken en het vernieuwen van je denken is dan ook een sleutel tot meer geluk, meer liefde en het behouden van enthousiasme. Humor en inspiratie zorgt voor een gevoel van verbinding. Bart weet als geen ander mensen te raken met z’n humor en enthousiasme. Logisch, hij is ooit begonnen als entertainer en heeft op ruim 1400 evenementen opgetreden. 

Wij ontvangen u graag vanaf 19.30 uur met een glas bubbels. Bart van den Belt start om 20.30 uur met zijn presentatie en de avond duurt tot 22.30 uur. U kunt zich t/m vrijdag 18 januari aanmelden en u ontvangt maandag 21 januari een bevestiging per e-mail. 

 

De avond is toegankelijk voor leden, introducés en voor nieuwe geïnteresseerden die nog niet eerder kennis hebben gemaakt. De organisatie behoudt zich het recht om introducés en gasten via de website uit te schrijven, als blijkt dat deze personen al eerder een kennismakingsbijeenkomst hebben bijgewoond!