Vlietsteden Business BBQ 2018 | Restaurant Gina

woensdag 29 augustus
DIRECT INSCHRIJVEN
Inschrijven nog niet mogelijk

Introductie

Namens MKB Leidschendam Voorburg nodigen wij je graag uit voor de Vlietsteden Business BBQ 2018 bij restaurant Gina in Leidschendam. 

Na een welverdiende vakantie staan ondernemers eind augustus weer klaar om met nieuwe energie de tweede helft van 2018 aan te gaan. Vooruitkijken en nieuwe plannen bespreken met mede-ondernemers hoort daar vanzelfsprekend bij. Dit gezellige netwerkevenement wordt georganiseerd door MKB Leidschendam-Voorburg, Vlietsteden Ondernemers Club (VOC) en Leidschendamse Business Club (LBC). Maar zij doen dit natuurlijk niet alleen. Mede dankzij de partners belooft het ook dit jaar weer een dynamische en verrassende bijeenkomst te worden. Dit jaar ondersteunen Sligro, Unibail Rodamco, Het Krantje, Schouten Bouw, Stolp+KAB adviseurs en accountants en Restaurant Gina als partner dit evenement. 

Leden van de Haagsche Business Club zijn dit jaar van harte welkom! Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement. Meld je hier nu aan! 

Locatie
Restaurant Gina in winkelcentrum Leidsenhage, is zo gastvrij om ons ook dit jaar weer te ontvangen. We gaan uit van mooi zomerweer zodat we volop kunnen genieten van het prachtige terras van Gina. Wat betreft het eten en drinken kunnen we erop rekenen dat dit weer uitstekend voor elkaar is.

Datum: woensdag 29 augustus 2018
Tijd: 17.30 - 21.00 uur
Kosten: Deelname is gratis
Locatie: Restaurant Gina - Leidschendam