Inspiratiesessie 'What's your story?' | Cars Jeans Stadion

donderdag 31 mei
ARCHIEF
Er waren 40 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

What's your story? 
Keynote spreker: Marc Linssen

ING en de Haagsche Business Club organiseren op donderdag 31 mei een inspirerende middag met een verhaal.

Hoe onderscheid jij je van je concurrenten? Je product, dienst en kwaliteit zijn uiteraard belangrijk, maar wat is jouw verhaal hierachter? Een verhaal waarmee je klanten boeit en aan je kan binden…

Keynote spreker van deze middag is Marc Linssen. Marc is scenarioschrijven en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vertellen van verhalen voor een groot publiek. Hij bedacht, of werkte mee, aan onder meer Goudkust, Westenwind en recentelijk de films Silk Road en Broeders. Aan de hand van sprekende voorbeelden neemt Marc je mee in het verhaal; een sterk begin, een spannende climax en een krachtig eind. Een middag om ideeën en inspiratie op te doen die wellicht gelijk toepasbaar zijn op jouw verhaal! 

Meld je snel aan voor deze compleet verzorgde middag, inclusief lunch en borrel. We zijn te gast in het Cars Jeans Stadion en verblijven deze middag in het ADO-museum.

Gratis toegankelijk voor leden. Ben je geen lid van de Haagsche Business Club? Dan kun je je als gast registreren en betaal je éénmalig € 49,50 p.p. Je kunt betalen via iDEAL en daarna ontvang je direct een factuur en bewijs van inschrijving.

Voorlopig programma:
12:30 - 13:30 uur : Inloop met lunch
13:30 - 13:45 uur : Welkomstwoord ING/HBC
13:45 - 15:30 uur : Div. sprekers met als Keynote spreker Marc Linssen
15:30 - 17:00 uur : Netwerken & borrel
17:00 - 17:00 uur : Einde bijeenkomst