Bedrijfsbezoek Rotterdam The Hague Airport | Rotterdam The Hague Airport

woensdag 18 april
ARCHIEF
Er waren 36 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Deze bijeenkomst is helaas volgeboekt. Ben je lid van de Haagsche Business Club en ben je net te laat? Stuur ons dan een e-mail voor een plek op de reservelijst: info@haagschebusinessclub.nl 

Na het succes van vijf jaar geleden organiseren wij in samenwerking met Rotterdam The Hague Airport een exclusief kijkje achter de schermen op de luchthaven. Speciaal voor onze nieuwe leden en voor diegenen die het 5 jaar geleden hebben moeten missen.   

Rotterdam The Hague Airport heeft de ambitie de beste regionale luchthaven in Nederland te zijn en op Europees niveau te behoren tot de beste van zijn soort. Tijdens deze bijeenkomst krijgen wij een rondleiding en presentatie over het vliegveld. 

Programma
19.00 uur: ontvangst met een drankje 
19.15 uur: presentatie Anne Marthe den Hartog, aviation & trademanager
19.30 uur: rondleiding achter de schermen
21.00 uur: afsluiting met een drankje en hapje

Omdat we ons deze avond achter de douane begeven dienen we ons aan een aantal strikte regels te houden! Na inschrijving hebben wij je volledige naam zoals in je paspoort vermeld, bedrijfsnaam en geboortedatum nodig (je kunt dit per e-mail sturen naar info@haagschebusinessclub.nl). Het is niet toegestaan om vloeistoffen en/of scherpe voorwerpen mee te nemen. Je dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart, een rijbewijs voldoet niet! 

Vanwege de grote belangstelling voor dit evenement en het beperkt aantal plaatsen (max 40 personen) kun je uitsluitend een introducé meenemen indien je in het bezit bent van een relatiekaart. De organisatie behoudt zich het recht om introducés en gasten via de website uit te schrijven. Heb je de bijeenkomst 5 jaar geleden al meegemaakt? Dan ontvangen we je aanmelding graag per e-mail voor op de reservelijst zodat we andere geïnteresseerden voor kunnen laten gaan.