Pubquiz voor stichting Daniel den Hoed | Grandcafé Xieje

woensdag 22 maart
INSCHRIJVEN
Er zijn al 52 inschrijvingen!

Introductie

Na het succes van de eerste editie van de Pubquiz gaan we er dit jaar weer voor! Een compleet verzorgde avond inclusief hapjes/drankjes waarmee je ook nog eens het goede doel steunt. Je kunt je inschrijven als (bedrijfs)team, maar ook als individu kun je jezelf aanmelden. Wij delen je dan in bij andere ondernemers, ideale gelegenheid om te netwerken!

Dit jaar spelen we voor de Daniel den Hoed Stichting (Haagse Hoed).  Samen maken we kanker kansloos in Den Haag, dat is het doel van de stichting. De Daniel den Hoed Stichting haalt geld op voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk.

Grondleggers voor de Haagse Hoed zijn Sethi Plaisier namens de Daniel den Hoed Stichting, Robert Medenblik van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen en tv-presentator/cabaretier Fred Zuiderwijk. 

Kosten
Deelname bedraagt € 29,50 p.p. (incl. hapjes, 4 consumptiebonnen pp en de Pubquiz). Betaling is direct mogelijk via iDEAL. Wil je meespelen met een team, stuur dan na inschrijving en betaling een e-mail naar info@haagschebusinessclub.nl met alle deelnemers.

Ook wanneer je geen lid bent van de Haagsche Business Club ben je uiteraard van harte welkom. 

Locatie
De Pubquiz wordt in samenwerking met Grandcafé Xieje georganiseerd. Xieje is te vinden op het Plein van de Haagse Hogeschool (Leeghwaterkade 190) en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Programma
19:15  Inloop
19:45 Start Benefietpubquiz
23:00 Einde Benefietpubquiz