DENKEN evenement | DDD Award | Invitez | The Hague Hospitality Experience Centre

dinsdag 24 mei
ARCHIEF
Er waren 125 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Nieuwsgierig naar ideeën van andere ondernemers? Wil je netwerken met ondernemers en ondernemende mensen van verschillende Business Clubs uit Den Haag? Benieuwd naar het onlangs volledig verbouwde Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre waar ROC Mondriaan supertrots op is en de leerlingen van de afdeling Horeca jou hun gastvrijheid willen tonen?

Graag nodigen wij je uit voor het  Denken Event van de DDD Award op 24 mei 2016. Wij ontvangen je graag om 19:00 uur met een drankje. Waarna we om 19:30 uur starten met het inspirerende verhaal van Marloes van der Have van de Missing Chapter foundation. 

Tijdens het Denken evenement pitchen een aantal ondernemers zijn/haar oplossing voor één of meerdere van de negen problemen. We sluiten af met een netwerkborrel

Je kunt ook gebruik maken van het speciale pré diner, wat geserveerd wordt vanaf 17:30 uur in het vernieuwde restaurant bij ROC Mondriaan. Voor slechts €19,50 per persoon krijg je een heerlijk 3 gangen diner aangeboden incl. drank. Betaling is op locatie.

Tijdens dit event wordt bepaald welke drie ideeën naar de laatste ronde gaan: het Doen evenement in september. Op basis van een echte business case en de presentatie ervan wordt de winnaar gekozen die €10.000 aan budget ontvangt om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken.