Aanbieding Staples

Staples is wereldwijd de grootste leverancier van kantoorbenodigdheden. Deskundige en enthousiaste medewerkers zorgen voor eenvoudige toegang tot het uitgebreide assortiment. Persoonlijk advies en complete, snelle leveringen staan centraal. 


Ledenvoordeel
Speciaal voor de leden van de Haagsche Business Club heeft Staples een mooi assortiment van ruim 100 van de meest gebruikte kantoorartikelen samengesteld. Voor dit standaardassortiment gelden kortingen die oplopen tot 70%. Voor artikelen buiten dit standaardassortiment geldt een korting van 30%. 

Waarom zou u stad en land afrijden om links en rechts een paar euro te besparen wanneer u bij Staples gemakkelijk, goede producten, tegen een gegarandeerd scherpe prijs, op de door u gewenste locatie, afgeleverd kunt krijgen?

Vindt u een product dat u met grote regelmaat besteld toch nog te duur? Dan heeft u het voordeel via de Haagsche Business Club als een corporate klant gezien te worden. U kunt direct contact opnemen met de Staples Accountmanager Renee Jacobs die speciaal voor u, voor het betreffende product een scherpe prijs aan kan maken.

N.B. Aanbiedingen van lokale Staples Office centres zijn uniek per winkellocatie en zijn niet geldig binnen de webshop waarvan u via de Haagsche Business Club gebruik maakt.

Hoe profiteert u?
Als lid van de Haagsche Business Club vult u het inschrijfformulier volledig in. Email vervolgens het formulier naar: info@haagschebusinessclub.nl
Per formulier wordt er een klantnummer aangemaakt. Zodra dit door Staples verwerkt is, wordt er vanuit hen contact met u opgenomen om alles uit te leggen en indien gewenst ook een afspraak te maken voor webshop uitleg.